Traductor

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Roma. Dia 5

L'últim dia vam visitar les Terme di Caracalla, uns banys públics fets construir, com el seu nom indica, per l'emperador Caracalla. El conjunt monumental és gegantí, tot i que queden molt pocs dels elements decoratius amb què van ser construïdes, com per exemple les escultures, però encara es poden veure grans extensions de mosaïc.





 Després d'això encara ens quedaven coses per fer. Hi havia llocs que encara no havíem vist, així que vam decidir donar una volta molt ràpida, perquè havíem d'agafar el vol de tornada. Vam desplaçar-nos fins a l'Esquilino per veure l'església gens agraciada de San Pietro in Vincoli, on se suposa que hi ha les veritables cadenes de Sant Pere i on val la pena anar-hi per veure l'escultura d'el Moisès de Michelangelo.

Una passejada ràpida pel barri jueu, on ens van fer fora perquè feien una festa privada, i vam trobar casualment la Fontana delle Tartarughe. 


 Per finalitzar el viatge, no podíem acomiadar-nos sense la tradicional visita a la Bocca della Verità a Santa Maria in Cosmedin, per ficar la mà a la seva boca i poder així tornar a Roma. I segurament, hi tornarem moltes més vegades, perquè és una ciutat on cada pedra té història.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel bloc! tot just fa un parell de mesos vaig passar un cap de setmana a Roma i em va encantar... Massa curt com per veure tot el que volia, però suficient com per fer-me venir ganes de tornar-hi, i aviat!

Una abraçada

Elisabet R. Luján ha dit...

Hola! No coneixia el teu bloc, hi acabo de passar i quina passada d'entrades del viatge a Roma! M'ha encantat, et segueixo!

Gràcies per passar! :)

Entrades més populars