Traductor

dimarts, 10 de novembre del 2009

Glasgow i Edinburgh, quin contrast! Dia 1


 De l'1 al 7 de setembre de 2009
La nostra ruta per Escòcia comença a la ciutat de Glasgow, una ciutat industrial on no hi ha gaire a veure i poca cosa per fer. Després d'un parell de dies vam poder enfilar cap a Edinburgh, una ciutat preciosa amb moltes històries amagades.


Transport: bus a l'estació del Nord de Barcelona- aeroport de Girona. 1 hora i 15 minuts.
Aeroport de girona-Aeroport de Glasgow (Prestwick).
Preu: bitllet d'anada i tornada en bus a l'aeroport 21euros.
Arribada: autobús fins la Central Station, comprant el bitllet al revisor perquè allà no hi havia cap tipus de màquina, unes 6 lliures.
Metro fins al Blue Sky Hostel del centre,(també hi ha un a l'est de la ciutat!) amb bitllet senzill 1,24 lliures.

Advertència del Blue Sky Hostel: Ja només l'entrada feia mal a la vista, tot molt destartalat. A la recepció hi havia una noia que menjava una pizza i que tenia la música de Nirvana a les 11h de la nit posada a tota pastilla. I tot feia una pinta molt bruta. Vam anar pujant unes escales plenes de taques i que tenien un pam de merda a sobre, fins que vam trobar la nostra habitació.

Una habitació petitíssima amb tres lliteres, on només entrar hi havia un petit quartet ple de merda fins a dalt on guardaven les escombres, fregones, matalassos vells, somiers rovellats...i que ni tan sols tenia porta. La separació entre les lliteres era de menys de mig metre, pel que havíem de passar de costat i per torns. Els llençols i coixins, segurament feia setmanes que no es canviaven, amb unes taques sospitoses molt molt asqueroses.


Els lavabos estaven bastant guarros, i les dutxes no tenien algunes ni balda per tancar. I per acabar-ho d'adobar teniem un home-molt maco, per cert- que dormia amb nosaltres i que ens vam trobar dormint amb el llum obert! I nosaltres no enteniem perquè, fins que, diposades a dormir ja a la nit, no el trobavem per enlloc, i és que, EL LLUM ESTAVA FORA DE L'HABITACIÓ!!! Gens recomanable.

6 comentaris:

Marta Pérez ha dit...

UOOOOO
Però que mologuiii!! jajajaj, és que aquell dia va ser de xiste!! Mare de deu, mira que ens van arribar a passar coses, eh? Però sempre ho recordarem amb un gran somriure!^^
M'encanta el blog, ja t'ho vaig dir el primer dia que el vas inaugurar i que després de la parrafada mil que et vaig escriure no me'l va deixar publicar.... la pregunta és... em deixara publicar-ho aquest cop?? txaan. petri-misteri, petri-emoció!

Bé, que espero que continuis penjant cosetes (però sense deixar d'estudiar, eh?? jajajj)i que pengis tots els nostres viatges, que són genials!!

I per cert! T'has oblidat d'explicar que de què perdem el bus cap a Girona, i després l'avió. Que l'aeroport va ser molt còmic, pq ens van canviar la porta d'embarcament tres cops i anavem de punta a punta de l'aeroport buscant la nova porta!! XD I que van haver unes terribles torbulències, recordes? Buff, quin yuyuuuu!!

Enfi, un petonàs ben fort i fins demà!
t'estim!!
(L)

Marta.

Unknown ha dit...

uoooooooooooooo! la veritat que va ser un dels dies mes caotics de les nostres vides,i aixo ja es dir molt eh!! Crec que l'ascow de Glasgow ens marcara de per sempre... sempre direm no vull menjar aixo verd i laltre dira per que no? si ja vas estar a l'alberg de glasgow! O... sem cau la pell crec que tinc 1 malaltia.. weh xo vas sobreviure a la nit a Glasgow!!

Segueix escrivint eh que jo estic bastant estresada pero en quan mho rekordes entro i em ric una estona!:P

t'estimo petarda!

Ricardo ha dit...

¡¿Pero porqué lo escribes debajo de la primera entrada si es una nueva entrada?! jaja

Bueno, que ya me he "suscrito" (creo que lo he hecho bien...)

Marta Pérez ha dit...

És que sap afiliar-se a aquest blog tothom menys jo??
Pero com es fa? pq a mi no em deixa.. k per cert, si és per culpa de l'explorer doncs jo tinc el vell i no puk descarregar-me el nou noseperquè, i a la pagina de patata brava no em deixa entrar.. pot ser culpa de l'explorer k tinc? enfiii
mua*

Elisabet R. Luján ha dit...

Jajajajaja! Us hauré de preguntar abans de penjar-ho xq no vull q se m'oblidi res!

Me'n alegro q us rigueu recordant això!

Tranqui Marta, q tot el q tinc escrit, ho està des de l'estiu, lo últim va ser quan vem arribar d'Escòcia i lo únic q he escrit és lo de Rupit i penjar fotos, no deixaré d'estudiar, no tinc temps!

Q bo la Nere, com he rigut amb el comentari...

Y veo q Ricardo ha podido hacerse seguidor sin hacerse cuenta google, així q ja sas Martaaaaa!

Ricardo, te diré con todo mi cariño q yo no te tengo como seguidor y q las entradas salen así solas, yo no lo pongo!

Us estim!

anna ha dit...

jajjajajaja

qe boooo pavo!!

pro fes els altres dies noooo??? que aixo només és, com aquell qui diu, la punta del iceberg!!!

testimo!!!!

m'encanteu!

Fucking Onions, all rightttttt*

Entrades més populars