Traductor

dilluns, 16 de novembre del 2009

Glasgow i Edinburgh. Dia 2

Glasgow és una ciutat que en realitat no volíem anar a veure; simplement, estàvem allà esperant a poder marxar cap a Edinburgh. Tothom qui hi havia estat m'havia dit que no hi anessim, però bé, només era un dia...El dia més llarg de les nostres vides!


Com que la guia tampoc no ens oferia gaire opcions molt xules, vam anar a parar a la Gallery of Modern Art, molt petita, res de l'altre món, però almenys és gratis i s'hi estava calent!

Després d'això, vam començar a voltar per la ciutat, que no té gairebé res que a nosaltres ens interesés veure. Fa molta gràcia veure com les guies escriuen, no té la bellesa d'Edinburgh, perquè és cosmopolita, cadascú que jutgi per sí mateix.
I vam seguir donant voltes i tot ens semblava molt industrial. Va ser en aquell moment que vam batejar la ciutat amb el nom de GLASGOW-ASCOW. Tot i així vam trobar alguna cosa que estava bé, algunes esglésies, i un parc on no hi havia cap nen perquè estava plovent! Posaré alguna foto, perquè no es digui, que algunes coses estaven bé!

Vam entrar a la Cathedral, que SÍ que ens va agradar, i just davant, la casa més antiga de la ciutat, la Provand's Lordship, de 1471.

Vam veure que hi havia el Saint Mungo Museum of religious life and art, i també hi vam entrar. És un museu bastant petit, però molt entretingut, sobre moltes històries i art de les diferents religions del món.
Ens vam encaminar fins el Campus de la Universty of Glasgow. Ens vam passar allà molta estona perquè a l'estar a Escòcia, ja teníem ganes de fotografiar alguna cosa verda, i allà hi havia un munt de gespa.

Seguint caminant, vam arribar fins una mena de rambla, Buchanan Street, on hi ha tota la vida de la ciutat, perquè és on es troben totes les botigues i el Buchanan Galleries Shopping Centre. Allà ja començava a semblar que hi havia una mica de vidilla a la ciutat, tot i que quan ho vam descobrir, gairebé era l'hora que tanquessin els comerços.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

valevale gairebe totes les fotus d la fotografa number 1 nereinsky.. molt bo, sobretot la primera foto d lanna amb el komentari sobre el seu magnific troç de pastis XD

en fii!

aqui, en callejeros.

un xitu!

Marta Pérez ha dit...

buaaaaaaaaaahhhhhhh
m'encantaaa!!
Sisi, k genial k és recordar la merda de dia a glasgow askow!! Sembla contradictori... i si, ho és! XD (com tantes coses en aquesta vida!)
Ara tinc son i no vull pensar si t'has deixat quelcom important, encara que així a grosso modo no m'ho sembla pas...

per cert... has vist que ja m'he fet seguidora?? M'he obert un compte, tot i k no he publicat res, així que encara no us donc l'adressa... però voldré molts comentaris-xuli-molonguis, eh? Com els meus!!! jajajja

efii, bona nit! Ens veiem dma... o dijous!

mua*

Marta Pérez ha dit...

volem una nova entrada, volem una nova entrada!! :D:D
He fet una cosa que et posara molt contenta... :)
mua*

anna ha dit...

q booooo jajajaja... am la cara de la foto ho dic tot!

q guai tiaaaa ho expliqes tot tan bee jaajjaj sort daixo pq el meu diari cada dia te més pols! ncara no lhe acabat :(

mua!!!

Entrades més populars